Termeni de utilizare

1. Introducere

Aceste conditii de utilizare marcheaza obligatiile si drepturile ambelor parti intre platforma agk.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor agk.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligativitati care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet agk.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul mai reglementeaza obligatiile si drepturile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor agk.ro.

Furnizorul are dreptul de a modifica sau a completa conditiile de utilizare. Modificarile intra in vigoare imediat dupa afisarea acestora in platforma.

agk.ro nu este un magazin online si nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor furnizate de parteneri, inclusiv preturile, descrierile produselor, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de orice achizitie, este recomandat sa revizuiti datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din agk.ro. Toate produsele oferite sunt supuse conditiilor stabilite de terti si agk.ro nu se face responsabil pentru acestea.

2. Componenta contractului de furnizare servicii

Termenii acestia furnizeaza accesul si utilizarea serviciilor agk.ro si servesc ca si acord legal intre dumneavostra si agk.ro. Prin accesarea agk.ro si alte utilizari ale acestor servicii, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu acesti termeni si conditii.

3. Termenele serviciului

Furnizorul de servicii nu trebuie sa presteze serviciile in cazul unei probleme de furnizare a energiei electrice, defectiuni in reteaua de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de terte parti sau interventii de forta majora.

Pe parcursul oferirii serviciilor pot apare restrictii temporare, intreruperi intermitente, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Utilizarea serviciilor

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor agk.ro de catre terte persoane sau sisteme informatice.

Utilizatorul nu poate utiliza aplicatii software sau proceduri care ar putea avea sau au un impact nefavorabil in functionearea echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati ce au ca scop impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverului furnizorului pe care platfroma opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri asupra acestui server, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automatizate.

5. Protectia datelor personale si transferul de informatii

agk.ro nu proceseaza date personale altfele in afara de mail-ul a utilizatorului in momenul adugarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are posibilitatea de a da aprobare la transmiterea de informatii si de comunicare comerciala aferente serviciului. In acelasi timp, utilizatorul isi poate retrage aprobarea in orice moment.

Pentru informatii detaliate legate de Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si Principiile de utilizare a cookie-urilor, consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a anula contractul de furnizare servicii, prin transmiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau orice alta persoana care site-ul recunoaste ca, fara un acord in prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site si protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii site-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, sisteme software sau alte proceduri care ar putea avea sau au un impact deficitar asupra functionarii site-ului sau a serverului.

Utilizatorul este autorizat sa adauge informatii pe website. Se face referire aici stric la adaugarea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctele de vedere ale autorilor si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice contributie, fara justificare.

Contributiile intra in proprietatea Furnizorului la adaugarea acestora pe platforma iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara a se restrictoina la oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin inserarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei inserate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru inserarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte persoane sau parti.

Datele de contact ale Furnizorului: Adresa de e-mail: admin{@}agk.ro.

Ultima actualizare 21.01.2023.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *