Despre noi

agk.ro este un catalog online ce ofera acces la sute de magazine online, toate in acelasi loc. Punem la dispozitie zilnic miilor de vizitatori oferte despre cele mai renumite branduri.

Nu vindem produse, dar iti punem la dispozitie cele mai bune oferte ale magazinelor online intr-un singur loc si facilitam in acest mod cumparaturile mai usoare si mai rapide. Cu un singur click esti redirectionat catre magazinul ales, de unde poti cumpara produsul selectat.

Suntem o companie cu o experienta de lunga durata in industria promovarii online de costume de baie, prosoape si accesorii de plaja si inot. Ne-am inceput activitatea cu dorinta de a oferi clientilor nostri cele mai bune produse si servicii posibile, iar acest lucru se reflecta in calitatea si diversitatea produselor noastre.

Ne mandrim cu o varietate de costume de baie pentru femei, barbati si copii, prosoape moi si absorbante, precum si o varietate de accesorii pentru plaja si inot. Toate acestea sunt selectate cu atentie pentru a se potrivi nevoilor si gusturilor clientilor nostri.

Ne dorim sa oferim o experienta de cumparare placuta si usoara, iar echipa noastra de profesionisti este intotdeauna disponibila pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari aveti. Va multumim pentru interesul aratat si va asteptam sa vizitati magazinul nostru online pentru a descoperi colectia noastra!

Viziunea noastra

agk.ro isi propune sa transforme shopping-ul online intr-o noua experienta, punand la dispozitie o multime de magazine online intr-un singur loc.

Obiectivul nostru

Punem la dispozitie ultimele oferte si reduceri de pret publicate de magazinele online.

Inspiratie

Vrem sa oferim un motor de cautare, pentru ca toata lumea sa poata explora si face cumparaturi online.