Costume de baie cu talie inalta

Costume de baie cu talie inalta

Nu ai de ales decât să îți iei bikini cu talie inalta care sunt construiți din materiale care sunt atât elastice, cât și respirabile. Materialul extensibil asigură o potrivire mai bună și mai comodă, în timp ce materialul respirabil oprește transpirația excesivă.

O Croială Care Este Confortabilă

Asigură-te că bikinii sunt de mărimea corectă înainte de a-i purta. Dacă alegeți un model care se așează mai sus pe talie, acest considerent devine mult mai semnificativ. Acest lucru se datorează faptului că acest tip de bikini pune accentul pe zona părții inferioare, iar o piesă nepotrivită sau o piesă corespunzătoare slab ajustată sau lăsată, odată udă, va strica aspectul general al bikiniului.

De asemenea, este recomandat să favorizați textilele mai groase decât cele care sunt fragile, deoarece textilele mai groase conțin forma cu o potrivire îmbunătățită.

Modele Elegante


Stilul de bikini cu talie înaltă este absolut zdrobitor în lumea modei în acest moment. Femeile tinere experimentează cu bikinii lor, care pot fi achiziționați într-o mare varietate de stiluri, precum și de nuanțe pentru a se potrivi cu preferințele lor.

Aveți posibilitatea de a crea modelul care reflectă cel mai bine cine sunteți, fie că este vorba de unul cu buline, modele de animale, dungi orizontale și verticale, artă graffiti sau un model floral. De asemenea, ar trebui să te folosești de stil pentru a acoperi orice defecte pe care le-ai putea avea!

Ai putea, de exemplu, să porți un bikini cu un stil peplum pentru a ascunde un stomac flasc, un costum de baie cu umplutură pentru a adăuga volum unui bust așezat, un guler cu decolteu pentru a pune în evidență decolteul și o fustă pentru a ascunde coapsele flasce.

Acoperire Completă Și Totală


Bikinii cu talie înaltă, care oferă opțiuni de acoperire dentară completă, vă oferă posibilitatea de a acoperi zonele cu probleme, cum ar fi suporturile de dragoste, o talie mare, o burtă bombată și părțile laterale grele. Acest stil oferă, de asemenea, o acoperire suplimentară pentru zona de bikini, ceea ce reduce riscul de a contracta o infecție atunci când înotați.

Cu toate acestea, multe doamne consideră că arată mai degrabă ca un scutec de plajă decât ca un costum de baie seducător atunci când îl compară cu alte opțiuni de costume de baie.

Dacă vă numărați printre aceste persoane, nu trebuie să vă faceți griji; pur și simplu achiziționați o lenjerie de corp extinsă care are atașată o fustă micro mini și veți avea o adorabilă rochie micro mini!

Adaptat tipului dumneavoastră de corp

Țineți cont de faptul că purtarea unui bikini elegant nu este suficientă; acesta trebuie să fie, de asemenea, bine adaptat tipului dumneavoastră de corp, trebuie să vă completeze tonul pielii și culoarea părului și, cel mai important, trebuie să vă facă să vă simțiți încrezătoare, confortabilă și fascinantă.

Vedem iar modele Din Anii ’70 La Plajă!

Uitați să purtați un costum de baie tradițional din două piese cu un slip tradițional și optați, în schimb, pentru un costum de baie din două piese care are o talie înaltă și un slip modelator. Vei avea în final un aspect de modă veche care te va ține fără îndoială în priză. Cine spune că nu poți arăta cât mai bine când ești la plajă? Vei avea un stil pe care toată lumea îl va râvni dacă îți vei înfășura o eșarfă în jurul capului, vei aplica un ruj roșu și vei ieși pe ușă.

Costumele De Baie În Tendințe!

Dacă am căutat cele mai simple costume de baie, atunci de data aceasta ar trebui să mergem pe imprimeuri. Anul acesta, totul, de la forme geometrice la imprimeuri etnice sau imprimeuri florale, până la imprimeuri de animale sau imprimeuri tropicale, este considerat a fi în vogă. Este nevoie atât de costume de baie cu imprimeuri, cât și de cele fără imprimeuri. Unul dintre avantajele de a purta un costum de baie cu talie înaltă este că acesta îți va contura frumos silueta și va atrage atenția asupra siluetei tale.

Concluzie

Pentru a completa look-ul, ar trebui, de asemenea, să îl accentuați în mod corespunzător, purtând un colier care să facă o declarație sau cătușe care să fie interesante. Prin urmare, dacă vrei să te bucuri de sezonul de plajă în strălucire și sofisticare, tot ce trebuie să faci este să îmbraci un bikini elegant cu talie înaltă.

Alte articole:

A fost de ajutor acest articol?
DaNu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *